Actualitate

Trupul jandarmului decedat, recuperat de pe munte

Trupul jandarmului gorjean, care a murit la numai 31 de ani, după ce a alunecat într-o râpă, a fost recuperat de salvamontiști și de colegii lui, după o operațiune dificilă. Terenul accidentat și vântul extrem de rece au făcut ca operațiunea să dureze mai multe ore. Trupul neînsuflețit a fost preluat vineri seara de REM Funerare.

Joi seara, Marius Burciu  era într-o drumeție în Munții Parâng, s-a dezechilibrat și a căzut într-o râpă de aproximativ 300 de metri. Acesta era însoțit de un alt coleg care, în încercarea de a-l prinde, a pierdut rucsacul și telefonul. A coborât în râpă, găsindu-l pe jandarm cu multiple traumatisme la cap, fără a prezenta semne vitale. 

Întrucât jandarmul care coborâse în râpă nu a reușit să găsească telefonul pentru a solicita sprijin, a luat decizia de a pleca spre cea mai apropiată localitate, pentru a găsi ajutoare.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, salvamontiștii nu au putut să intervină joi seara, căutările fiind făcute vineri. Acțiunea de căutare a început la 6 dimineața și s-a terminat seara.

Vizualizări: 2,991

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: