Actualitate

Probă de alergare introdusă din greșeală la concurs

Un concurs organizat pentru stabilirea șefului de la Serviciul Achiziții Publice, Administrativ, Aprovizionare din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj avea printre probe și una de alergare care s-a dovedit a fi o eroare.

Printre probele ce trebuiau trecute de candidații la concursul organizat de SAJ Gorj a apărut și una de rezistență fizică. Conform documentului doritorii care se înscriau la concurs trebuia să fie licențiați în domeniul economic, juridic sau tehnic, să aibă o vechime de 2 ani în specialitate și să fi obținut de două ori calificativul „Foarte bine!” în ultimii 3 ani. Ceea ce i-a surprins a fost faptul că ar fi trebuit să dea și o probă de alergare conform documentului publicat de instituție.

Ulterior conducerea a revenit asupra probelor de concurs iar proba de rezistență fizică a fost înlocuită cu o testare a abilităților și cunoștințelor candidaților. Proba scrisă a concursului de la SAJ Gorj va avea loc în data de 16 ianuarie iar pe 19 ianuarie este programată proba de interviu.

Vizualizări: 1,795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: