Actualitate

Salarii mai mari la CE Oltenia

Salariile în Complexul Energetic Oltenia au crescut în ultimii doi ani și vor mai crește, după cum spun liderii sindicali. Având în vedere că mineritul mai are doar câțiva ani de viață, cumva toată lumea este de acord ca acum, pe final, să fie mai bine recompensată munca oamenilor.

Comisia mixtă de negociere administrație - sindicate se va întruni la jumătatea acestei luni, pentru primele discuții. Acum nici nu este clar dacă s-ar putea întruni, câtă vreme Directoratul nu este funcțional, neavând decât doi membri.

Cert este că salariile vor crește cu cel puțin 450 de lei, cu cât a crescut salariul minim, dar și că va fi majorată valoarea voucherului de vacanță la trei mii de lei, din același motiv.

Talentul de negociere al liderilor sindicali se va vedea însă de aici în sus, în ultimele săptămânii aceștia promițând că la negocierile din acest an vor obține creșteri mai mari decât au obținut anul trecut. Iar asta ar însemna ca salariul brut în companie, în medie, să depășească binișor zece mii de lei de salariat.

Vizualizări: 4,161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: