Politică

Primar liberal: Eu mi-am făcut treaba în comună cu PSD

Primarul localității Turcinești, Dumitru Modrea, anunță că va candida din partea PSD la alegerile locale din iunie. Edilul care acum e la PNL a explicat de ce va face acest pas. În PNL, atât el, cât și proiectele comunei au fost invizibili.

 

 “Am stat foarte mult la PNL. Am așteptat foarte mult. Am spus tot timpul că mi-am făcut treaba în comuna mea cu PSD și am mers la domnul președinte Weber și l-am rugat să candidez din partea PSD întrucât simt că am mai mare ajutor decât am avut până acum”

 

Iar decizia de a pleca din PNL a luat-o chiar când a preluat Ion Iordache frâiele partidului: „După ce a venit domnul Iordache, am constatat că nu există forța necesară. Între noi, s-a rupt totul datorită finanțării și aprobării proiectelor pe care le-am pregătit ani de zile. Cheltuiam banii UAT-ului și nu puteam să duc la îndeplinire niciun proiect. Am găsit soluția și au intrat pe un făgaș normal toate. De ce să fiu eu în etapa a treia când pot fi în etapa întâi? N-avea rost să stau să pierd timpul pentru că și-așa comuna Turcinești era întârziată cu mulți ani. Am rămas în PNL cu gândul că voi face ceva. N-am făcut nimic. Îmi pare rău că spun asta, dar e un adevăr”, a concluzionat primarul din Turcinești, la Radio Accent.

 

Și nu e singurul primar liberal care va părăsi partidul din cauza modului în care conduce senatorul partidul.

Vizualizări: 1,072

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: