Politică

Weber: O să avem un scor record, la Târgu Jiu!

Social democrații anunță că vor obține un scor record la alegerile locale pentru Primăria Târgu Jiu. Anunțul vine chiar din partea președintelui Partidului Social Democrat Gorj, Mihai Weber, cel care a rămas surprins de cât de repede s-a compatibilizat echipa lui Marcel Romanescu cu cea veche a PSD. Un alt lucru care îl mulțumește pe Weber este acela că oamenii vin în număr tot mai mare către formațiunea politică.

„O să vedeți un scor record la Târgu Jiu pentru că s-a creat o unitate și echipă foarte bună. Am fost puțin sceptic la început când s-a început compatibilizarea. Mi-am dorit să fie o simbioză într-un timp rapid. S-a produs simbioza într-un timp extraordinar de rapid. Văd dorința oamenilor și parciparea lor la întâlniri. Ați văzut că nu există zi în care să nu vină reprezentanți din secțiile de vot într-un număr din ce în ce mai mare”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.

 

Cât despre sondajele făcute prin birouri și scăpate intenționat de anumite persoane prin presă, dar și despre bârfele cum că anumiți membri l-ar urma pe Adrian Tudor, Weber spune că nici nu-l ia în calcul pe cel care a ocupat mai toată viața funcții prin numire și nu câștigate. „Fumigene de genul ăsta...Nici nu-l iau în calcul, haideți să fim serioși!”, a mai spus liderul PSD Gorj.

 

Vizualizări: 3,113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: