Politică

S-a rupt lanțul de iubire! Bunoaica a ”divorțat” de Miruță

Telenovela politică dintre Nicu Bunoaica și Radu Miruță nu a durat foarte mult. Sindicalistul și-a dorit o formațiune politică care să-l susțină pentru a candida la Primăria Godinești și, după ce a dat târcoale celor de la SOS, a hotărât să treacă în barca celor de la USR.

Probabil, negocierea cu Radu Miruță a fost una mult mai avantajoasă pentru Bunoaică care se și vedea candidatul celor de la USR la alegerile locale din anul 2024. Doar că, Miruță și-a dat arama pe față și nu a respectat promisiunile pe care i le-a făcut lui Bunoaica, iar liderul de sindicat a dat bir cu fugiții din rândul useriștilor.

Acest lucru a fost confirmat chiar de prietenul lui Bunoaica, Vali Peptenatu, în cadrul unei emisiuni de la GorjOnline.

 

„Bunoaica a trecut la USR prima dată după ce a fost acel prim scandal la SOS. Apoi a început să-l critice pe Miruță că nu se înțelege cu el și a uitat ce i-a promis și a vrut să vină înapoi la SOS, dar i-am spus că am fost dat afară și nu mai are unde să vină. Mi-a zis că o să meargă cu mine unde mă voi duce eu”, a spus Vali Peptenatu, fost membru al celor de la SOS Gorj.

 

Bunoaica nu este singurul lider de sindicat pe care Radu Miruță l-a ademenit să facă parte din organizația politică. Același traseu l-a avut și Vasile Tivig și doar timpul ne va arăta dacă și el va folosi ușa din dos când va pleca din partid.

 

Vizualizări: 1,620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: