Actualitate

CE Oltenia caută operator de transport pentru salariații de la Husnicioara

CE Oltenia încearcă în această perioadă să găsească un operator care să asigure serviciile de transport de la domiciliu la locul de muncă pentru salariații de la cariera Husnicioara, din județul Mehedinți.

Compania energetică vrea să încheie un contract pe 3 luni. Operatorul trebuie să asigure autobuze sau microbuze, după caz, pentru cinci trasee. Este vorba de Motru-Craiera Husnicioara, Drobeta Turnu Severin-Cariera Husnicioara I, Schela-Cariera Husnicioara, Drobeta Turnu Severin-Cariera Husnicioara II și Drobeta Turnu Severin-Valea Copcii. 

CE Oltenia a alocat un buget de circa 212 mii lei pentru cele trei luni cât se va derula contractul cu operatorul de transport. Banii vor fi suportați din surse proprii, iar prestatorul va fi plătit în termen de 60 de zile de la emiterea facturii sau se va face o compensare cu energie electrică. 

Operatorii interesați pot depune oferte până în data de 17 martie, ora 13.00, la registratura societății. Garanția de bună execuție este de 10% din valoarea contractului. 

 

Vizualizări: 847

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: