Politică

Primar: PNL s-a ocupat doar cu fabricarea de dosare urmărind blocarea investițiilor 

PNL se ocupă doar cu sesizări lipsite de suport și cu dosare, urmărind blocarea investițiilor, fapt pentru care, social-democrații exclud orice parteneriat cu liberalii. Lămuririle vin și de la primarul Marcel Romanescu și au fost întărite de afirmațiile făcute de liderul PSD Gorj, Mihai Weber, care a exclus vreun parteneriat la Gorj cu PNL.

 

La alegerile locale, PSD va merge doar pe mâna propriilor candidați. Edilul Marcel Romanescu spune că atâta timp cât contracandidații de la PNL nu se ocupă decât de reclamații, dosare și împiedicarea investițiilor își pot lua gândul de la vreo alianță.

 

„Cu actuala formulă, niciodată. PSD va avea un singur scop. Acela de a obține majoritate în Consiliile Locale și de a câștiga primăriile din Gorj fără să ia în calcul vreo alianță cu PNL. Dacă modalitatea de lucru a PNL se va schimba și vor renunța să facă totul doar cu sprijinul reclamațiilor fără suport făcute pe la DNA sau alte instituții abilitate, putem lua în calcul și astfel de discuții. Astăzi, PNL se ocupă doar de dosare și blocaje pentru proiectele pe care le derulăm la nivelul județului Gorj. Dacă vor găsi și altă modalitate de abordare, să pună mâna pe muncă și să renunțe la frustrări, se poate discuta. Dar la modul cum se comportă azi, e greu de crezut că se va putea crea vreodată vreun parteneriat cu PNL”, a mai punctat primarul Marcel Romanescu.

Vizualizări: 2,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: