Actualitate

Amenajează o hală pentru dezmembrări auto, la Novaci

Un investitor privat din Novaci a început demersurile în vederea amenajării unei hale și a unei platforme betonate pentru dezmembrări auto. Lucrările se ridică la peste 90 mii lei. 

Construcția va fi realizată pe un teren în suprafață de 1962 mp, proprietate privată a investitorului, situat în satul Hirișești. Folosința actuală a terenului este arabil. 

Investitorul a solicitat, la Agenția pentru Protecția Mediului  (APM) Gorj, emiterea acordului de mediu în vederea realizării acestui proiect. Acesta susține că, prin dezvoltarea afacerii, va fi extinsă gama unitățiilor de servicii la nivel local, în conformitate cu necesitățile și cerințele economice din zonă.

”În hală se vor efectua lucrări de dezechipare a subansamblelor auto (motoare, cutii de viteză, elemente de caroserie) demontate de pe autovehiculele dezmembrate. Piesele se vor monta fie în hală, fie în exterior în vederea valorificarii acestora. Hala are pe jos ciment sclivisit, pentru o bună întreținere și un deznisipator ce va prelua toate apele uzate rezultate din pregatirea pieselor și din spălarea pardoselii construcției si sunt conduse la separatorul de grăsimi și uleiuri aflat pe latura de est a incintei. Depozitarea autovehiculelor ce vor fi dezmembrate se face pe platforma betonată exterioară înșiruite în partea de sud-est a terenului”, se arată în memoriul de prezentare despus la APM Gorj. 

 

Vizualizări: 2,219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: