Eveniment

Beți la volan

Polițiștii gorjeni au depistat în trafic mai mulți șoferi care s-au urcat băuți la volan, în această minivacanță.

Pe 2 iunie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni au depistat, în trafic, un bărbat 30 de ani, din comuna Doicești, județul Dâmbovița, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Plopșoru, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aer expirat.

A mai fost prins un bărbat 33 de ani, din comuna Bumbești-Pițic, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 673 Turceni, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,85 mg/l alcool pur în aer expirat.

Tot în această zi, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică au depistat, în trafic, un bărbat 36 de ani, din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii, din municipiul Târgu Jiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,80 mg/l alcool pur în aer expirat.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat, în trafic, un bărbat 41 de ani, din comuna Bumbești-Pițic, în timp ce conducea un autoturism pe strada Pădurii, din orașul Novaci, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aer expirat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Vizualizări: 1,072

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: