Actualitate

Au picat concursul pentru posturile de la spital

Conducerea Spitalului Orășenesc din Novaci nu a reușit să găsească personalul necesar pentru ocuparea celor două posturi de asistent medical debutant vacante în cadrul Compartimentul Obstetrică Ginecologie și la Cabinetul din Ambulatoriul Integrat. 11 candidați s-au înscris la procedură, dar au picat concursul. 

Este vorba de concursul demarat încă din toamna anului 2021, suspendat după ce membrii comisiei au încălcat procedura de desfășurare, reluat recent. 

Pentru postul vacant în cadrul Compartimentului Obstetrică Ginecologie au fost depuse șapte dosare de candidatură. Patru candidați au absentat la proba scrisă, iar ceilalți nu au reușit să obțină nota minimă pentru a se putea prezenta la interviu. 

La postul disponibil în cadrul Cabinetului Obstetrică Ginecologie din Ambulatoriul Integrat s-au înscris patru candidați, care au fost respinși pentru că nu au reușit să obțină cel puțin 50 de puncte. 

Interviul urma să aibă loc în data de 28 martie însă, având în vedere că toți candidații au fost respinși după proba scrisă, comisia de concurs a anunțat că acesta nu se va mai desfășura. 

 

Vizualizări: 4,772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: