Eveniment

Accident de tren cu cinci victime

Un accident feroviar a fost înregistrat joi seara în Vâlcea unde o maşină în care se aflau cinci persoane a fost lovită de un tren Regio Expres, care circula pe ruta Caracal  -Sibiu. În urma impactului, o persoană a murit. 

Salvatorii chemați la locul accidentului au anunțat că este vorba de cinci victime, o persoană fiind decedată.  ”Accident feroviar în localitatea Orleşti, intersecţie către Aureşti/Peco. Din evenimentul petrecut între un autoturism şi tren au rezultat 5 victime, dintre care una decedată”, a transmis, joi, ISU Vâlcea.

La fața locului au intervenit  forţe din cadrul Detaşamentelor de Pompieri Râmnicu Vâlcea şi Dragasani, cu mai multe autospeciale.

În urma accidentului o persoană a murit iar doi adulţi şi doi copii au fost răniţi.

„Trenul de tip Regio Expres 2011 Caracal-Sibiu transporta aproximativ 50 de pasageri. Niciunul nu necesită îngrijiri medicale. Echipajul SMURD Drăgăşani a preluat o victimă, de sex masculin, minor, de cod galben, și a transportat-o către UPU Vâlcea”, a transmis ISU Vâlcea.

Echipajul SMURD Măciuca a preluat un pacient adult, bărbat, cu politraumatisme - cod roşu, care a fost  transportat la UPU Vâlcea.

ISU Vâlcea a precizat că toate victimele sunt din autoturism, iar între persoanele care călătoreau cu trenul, nu au fost accidentați.

Vizualizări: 1,299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: