Eveniment

Accident cu șase victime în Gorj

Șase tineri au fost răniți într-un accident produs azi-noapte în comuna gorjeană Bîlteni.

Lucrătorii ISU Gorj au fost solicitați, în jurul orei 00:30, să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza localității Bîlteni, satul Peșteana Jiu, în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și trei ambulanțe SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și trei ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că în urma impactului șase persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, au suferit leziuni. 

„Victimele nu au fost încarcerate, erau conștiente, cooperante, au fost preluate de către echipajele medicale și transportate la spitalele din Tg-Cărbunești, Rovinari și Tg-Jiu”, a anunțat ISU Gorj.

actualizare: Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un tânăr de 22 de ani, din orașul Țicleni, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 Peșteana Jiu, s-ar fi angajat într-o depășire neregulamentară a unui autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din orașul Țicleni.

 
În timpul manevrei de depășire, ar fi acroșat autoturismul depășit, a pierdut controlul direcției de mers, a derapat și a acroșat un cap de pod.

În urma impactului, cei doi conducători auto și alți patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, toți din orașul Țicleni, au fost răniți.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul rutier.

 

 

Vizualizări: 2,167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: