Eveniment

Mario a premeditat crima, dar a ales victimele la întâmplare

Mario Alexandru, băiatul de 17 ani care a ucis ieri o fată cu trei ani mai mică, și-a premeditat crima, chiar dacă a ales victima la întâmplare. Altfel nu se explică de ce avea la el macetă, mască și mănuși. Acesta l-a înjunghiat și pe iubitul fetei, care este în stare gravă.

Inainte sa-i injunghie ce cei doi, Mario Alexandru Fojica s-a intalnit cu doi politiști locali, care l-au atentionat sa nu mazgalească statuile din Gradina Botanica. Baiatul parea calm, zambitor si privea in jur, semn ca ar fi cautat pe cineva.

Ca sa nu fie recunoscut, agresorul s-ar fi echipat cu manusi chirurgicale si cu masca, semn ca premeditase totul. Alexandru l-a injunghiat intai pe Emi, cu un cutit de vanatoare de circa 20 de centimetri, pe care l-a scos din rucsac. Emi a incercat sa-si apere pana in ultimul moment iubita, care speriata, a fugit de criminal. Acesta a alergat-o prin Gradina botanica cativa zeci de metri, dar in final a prins-o.

Corpurile celor doi indragostiti au fost gasite in locuri diferite.

 
La audieri, Alexandru a negat ca ii cunostea pe cei doi si a spus ca, de fapt, ar fi recurs la acest gest dupa ce prietenul fetei i-ar fi reprosat ca se uita urat la ei.

Baiatul era elev la Liceul Militar din Craiova, trecea in clasa a 12-a si terminase anul scolar cu media putin peste 7. Acesta se afisa pe social media mereu mandru in uniforma sa. De altfel, atat mama, cat si tatal sau, de meserie politist in comuna Calopar, investisera mult in educatia baiatului, chiar daca acesta ar fi avut adesea un comportament agresiv.

 

 

 

 

Vizualizări: 4,273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: