Eveniment

Traficanți de droguri, în arest

Procurorii DIICOT Gorj au dispus luni reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

“Măsura a fost dispusă, după ce la data de 25.06.2023, inculpații au fost prinși în flagrant, în timp ce dețineau, în scopul comercializării, cantități de substanțe cu efect psihoactiv.

În cauze s-a reținut faptul că, în perioada 2019 – iunie 2023, inculpații au comercializat, în mod repetat, substanțe cu efect psihoactiv, consumatorilor de pe raza județelor Gorj și Mehedinți, cu sume cuprinse între 25 și 300 lei”, a comunicat DIICOT.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Gorj a dispus ieri arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Gorj – Poliția municipiului Motru și postului de poliție Cătunele.

Vizualizări: 1,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: