Eveniment

A sărit pe fereastră de teama cutremurului

Un bărbat de 55 ani s-a prezentat marți la spitalul din Târgu Jiu, cu durere de gleznă. Acesta a povestit asistentelor că a sărit de la etajul 1 în timpul cutremurului. Medicii îi fac investigații.

Și o bătrână s-a prezentat la spital cu luxație de sold, după ce a tras-o fiica sa de mână să o scoată afară din casă.

Tot astăzi, la UPU s-a prezentat un bărbat de 43 de ani, rănit de o bucată din tencuială, la serviciu. Acesta avea un traumatism cranian minor. 

De asemenea, o femeie de 32 de ani a ajuns la spital, după ce a alunecat acasă în timpul cutremurului. Aceștia nu au necesitat spitalizare.

Pe de altă parte, 12 pacienţi care erau internaţi în mai multe secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu Jiu au fost externaţi la cerere, a informat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Mihaela Ţicleanu.

"Din informaţiile transmise până acum de colegii din secţii, au fost externaţi la cerere 3 pacienţi de la Medicală 1 (Spitalul 700), 1 pacient de la Boli Infecţioase (Spitalul Pasarelă), 1 pacient de la Secţia Urologie (Spitalul Tudor) şi 7 pacienţi de la Secţia Pediatrie (Spitalul 700)", a transmis Mihaela Ţicleanu.

Vizualizări: 13,524

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: