Social

CSM Târgu Jiu pierde cu Malaga după un joc modest 

CSM Târgu Jiu a fost învinsă pe teren propriu de formația iberică Costa del Sol Malaga, scor 25-35, la pauză 13-16, într-un meci care a avut loc duminică, 14 ianuarie, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Meciul a contat pentru etapa a 2-a din Grupa D a EHF European League. 

În fața a peste 1000 de spectatori au umplut Sala Sporturilor din Târgu Jiu pentru a fi alături de handbalistele lui Liviu Andrieș la primul meci pe teren propriu din faza grupelor EHF, trupa din Spania s-a dovedit a fi un adversar mult prea puternic pentru formația lui Liviu Andrieș. Cu o viteză și tehnică superioare, dar și cu o portărița în mare formă, Mercedes Castellanos ( 16 parade), handbalistele din Malaga au defilat în Sala Sporturilor, în special în repriza secundă. 

A fost o premieră pentru gruparea gorjeană, iar emoțiile unei astfel de confruntări se pare că și-au spus cuvântul în jocul echipei. Chiar și în condițiile în care a pierdut confruntarea, echipa noastră a fost susținută în permanență de spectatorii gorjeni, care la final le-au aplaudat pe fete și le-au încurajat. 

Liviu Andrieș, antrenor CSM Târgu Jiu: ”Sunt foarte supărat pentru cum ne-am prezentat astăzi. Ne-au dominat din punct de vedere al experienței, pentru că au foarte multe meciuri jucate în cupele europene. S-a văzut acest lucru, noi am avut trac, chiar dacă am jucat acasă. Nu am jucat nimic. Pentru noi e o premieră și nu am știut să ne bucurăm de acest meci. Cu acest lot am evoluat și în Ungaria, și la Mioveni. Am reușit să ne ridicăm la nivelul echipei din Ungaria. Nu ne convin acest gen de echipe, care joacă mult pe unu la unu, pe depășiri. Nouă ne plac adversarii cu talie, cei mici, iuți, sunt incomozi”. 

CSM Târgu Jiu: Ekaterina Dzhukeva(7 intervenții), Andreea Chetraru(1 intervenție), Elena Marica Bercu(1 intervenție /7m)– Bianca Ștefania Chiriță, Alexandra Maria Frățilescu Gavrilă 6g, Andreea Mihart, Mirabela Coteț, Ira Zinatullina 3g, Andreea Chiricuță, Laura Moldovan 2g, Ana Maria Lopătaru 1g, Florența Ilie 4g, Iuliia Andriichuk 2g, Ana Cătălina Ciolan 6g, Sabine Klimek 1g. Antrenori: Liviu Andrieş şi Andrei Enache. Antrenor cu portarii: Grigore Albici. Maseur: Petre Tocaru.

CSM Târgu Jiu va juca două meciuri săptămâna acesta: miercuri, 17 ianuarie, de la ora 17.30, pe teren propriu, cu Dunărea Brăila și pe 20 ianuarie, în deplasare, cu formaţia norvegiană HK Sola.

 

 

 

Vizualizări: 471

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: