Eveniment

Parbriz spart în parcare

Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată, luni, prin apel de urgență, de o femeie de 43 de ani, din municipiu, despre faptul că un bărbat i-a distrus parbrizul mașinii.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 50 de ani, din Târgu Jiu, a distrus parbrizul autoturismului care se afla staționat, cauzând un prejudiciu de 600 de lei.

În urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Investigații Criminale l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente, cu propuneri legale.

"În data de 20 martie 2023, polițiștii locali cu atribuții în domeniul menținerii ordinii și liniștii publice din cadrul Poliției Locale Târgu Jiu, aflați în timpul exercitării serviciului de patrulare pe strada Termocentralei din municipiu, au prins în flagrant un bărbat de 50 de ani, acesta fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere a parbrizului unui autoturism care se afla staționat pe strada respectivă. Ulterior, persoana în cauză a fost predată organelor de urmărire penală pentru continuarea cercetărilor", au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale.

Vizualizări: 1,088

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: