Eveniment

Nu e de mirare că i-a explodat roata

Doi copii sunt răniți grav, la spital, după accidentul care a avut loc ieri la Țânțăreni, în județul Gorj.

Roata unui camion a explodat, fenomen des întâlnit pe drumurile publice, însă, gradul de uzură a anvelopei a adus nenumărate critici din partea internauților. 

“Așa arată anvelopa autocamionului care a provocat carnagiul de la Țânțăreni. Să pleci la drum, încărcat cu piatră cu o asa anvelopă înseamnă că trebuie să ai o doză de inconștiență mare de tot. Poate mulți o să ziceți că nu șoferul este vinovat, că patronii îi trimit asa în curse, dar ei semnează foaia de parcurs și confirmă ca mașina corespunde”, a scris pe pagina de socializare Cristi Tudor, de la secția Gorj a Dumurilor Naționale.

Cei doi copii răniți sunt, în continuare, în stare gravă. Fetița de 12 ani este în Terapie Intensivă, cu multiple traumatisme. Fratele ei de 8 ani a fost supus mai multor intervenții chirurgicale la spitalul din Craiova. 

Acolo a ajuns și mama lor, în vârstă de 36 de ani. Cei trei erau în mașină, se pregăteau să meargă la școală, când un camion pierdut de sub control a lovit patru mașini, inclusiv cea în care se aflau ei.

Șoferul camionului a fost transportat și el la spital. Camionul va fi expertizat.

 

 

Vizualizări: 3,987

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: