Social

Post de medic de familie, scos la concurs 

Primăria comunei Crușet a scos la concurs un post de medic cu specialitatea Medicină de familie. Postul face parte din compartimentul Asistență Medicală pentru Unitățile de Invățământ. 

Reprezentanții Primăriei Crușet au publicat și condițiile pe care trebuie să le îndepliască viitorii candidați. De asemenea, ei trebuie să știe că postul este unul cu o jumătate de normă.

„Condițiile specifice sunt: Diploma de medic sau diploma de licența în medicină, Certificatul de membru al Colegiului Medicilor din România, Avizul pentru exercitarea profesiei emis de Colegiul Medicilor din România valabil pe anul în curs, Asigurarea de răspundere civilă, pentru greșeli în activitatea profesională, valabilă pentru anul în curs, Dovada /inscrisul din care sa rezulte ca nu i-a fost aplicata una din sanctiunile prevazute la art. 455 alin(1) lit.e) sau f) la art.541 alin.(1) lit. d) ori e), respectiv la art.628 alin. (1) lit.d) sau e) din Legea nr.95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, republicata cu modificarile si completarile ulterioare, Certificat medical din care sa rezulte ca este apt din punc de vedere fizic si neuropsihic pentru exercitarea activitatii pentru postul pentru care candidează”, se arată în anunțul postat de Primăria Comunei Crușeț.

Anunțul expiră în data de 26 ianuarie 2024. 

 

Vizualizări: 634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: