Eveniment

La doar 16 ani, băut, a intrat cu mașina furată într-un copac

La doar 16 ani un tânăr din Dolj a comis mai multe infracțiuni după ce a condus un autoturism furat, fără permis și băut, și a fugit de poliție intrând cu mașina într-un copac. 

După ce a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor tânărul a pierdut controlul direcției intrând cu mașina pe care o furase într-un copac.

Acesta are doar 16 ani, neavând permis ia polițiștii au constatat că era și  băut. „Polițiști din cadrul Secției Rurale Rast au făcut duminică seara semnale de oprire unei mașini în comuna Afumați, dar șoferul a refuzat să oprească. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, iar în scurt timp șoferul a pierdut controlul direcţiei și a intrat într-un copac. În urma accidentului au rezultat doar pagube materiale”, a informat IPJ Dolj.

La volanul autoturismului a fost legitimat un minor, de 16 ani, din comuna Afumați, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că acesta nu posedă permis de conducere, iar autoturismul ar fi fost sustras, în scop de folosință, de la un bărbat, de 54 de ani, din comuna Afumați.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Vizualizări: 868

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: