Eveniment

Polițist amendat. Ce a făcut!

Un poliţist din Vâlcea a fost amendat pentru că nu a respectat limita de înălţime a unui pasaj din Râmnicu Vâlcea şi a lovit cu girofarul autospecialei pe care o conducea bara metalică din partea superioară a acestuia, rămânând blocat.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au anunțat că incidentul s-a petrecut duminică, 9 aprilie, iar măsurile au fost luate după ce imaginile cu duba de poliţie înţepenită în pasaj au fost postate pe o reţea de socializare de poliţist din cadrul IPJ Mehedinţi.

"În urma apariţiei în spaţiul public a unui video, în care o autospecială de poliţie este implicată într-un eveniment rutier, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul I.P.J. Vâlcea este abilitat să comunice următoarele: la data de 9 aprilie a.c., un poliţist din cadrul I.P.J. Vâlcea, în timp ce conducea o autospeciala de poliţie, aflându-se în timpul serviciului, ar fi lovit cu rampa, bara metalică de la un pasaj de trecere din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În continuare se efectuează verificări, în vederea luării măsurilor legale, conform legislaţiei în vigoare", au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Poliţistul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea semnelor de circulaţie.

 

Vizualizări: 1,420

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: