Social

Un milion de euro pentru asfaltarea drumurilor din comună

Obiective îndrăznețe au fost stabilite de administrația comunei Peștișani pentru anul 2024. Documentația pentru un proiect în valoare de un milion de euro a fost deja depusă, încă de la începutul lunii ianuarie. O atenție deosebită va fi acordată și atragerii de fonduri europene. 

Țelul este unul clar: dezvoltarea localității, iar unul dintre aspectele cele mai importate este infrastructura. Din acest motiv, nu mai puțin de un milion de euro au în plan reprezentanții administrației locale „să bage” în reabilitări și asfaltări de drumuri.

„Avem destul de multe proiecte de investiții pentru care s-au încheiat contracte de finanțare. Trebuie să ținem licitații. Avem alte proiecte pentru care trebuie să obținem finanțări de fonduri europene. Chiar pe data de 1 ianuarie am depus documentația în vedere obținerii finanțării, prin fostul AFIR, pentru un proiect care are o valoare de un milion de euro. Banii vor fi folosiți pentru asfaltarea unor străzi. Așa că anul acesta se anunță un an foarte aglomerat din punct de vedere al proiectelor pe care o să le depunem, dar și al lucrărilor pe care o să le demarăm”, a declarat Cosmin Pigui, primarul comunei Peștișani.

 

Vizualizări: 1,690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: