Social

A născut în ambulanță, în drum spre spital

Un bebeluș a venit pe lume luni noaptea în ambulanța care o ducea pe tânăra mămică spre spital, salvatorii SMURD fiind emoționați că au putut asista cu succes la apariția unei noi vieți.

Salvatorii de la SMURD din Ocna Sibiului au fost nevoiți să asiste la o naștere în drum spre spital. Fiind solicitați să se deplaseze la Rusciori pentru a prelua o mămică au fost luați prin surprindere de copilașul a venit pe lume în ambulanță. „Din păcate, în ultima vreme de multe ori s-a întâmplat să închidem cercul vieții, simțind ultima suflare a multor oameni. Bucuria este cu atât mai mare pentru noi, astăzi, pentru că am putut contribui la deschiderea unui nou cerc al vieții!”, au transmis reprezentanții ISU Sibiu. 

Emoționați au fost mai ales membrii echipajului care a asistat nașterea. “Când am oprit ambulanța pentru că ne-am dat seama că va naște, timpul s-a oprit în loc. A fost pentru prima dată când am asistat o naștere în ambulanță. Cursurile despre naștere sunt frumoase cărți, dar în practică depășesc orice descriere”, a mărturisit plt. Sibișan Claudiu, cel care, alături de plt. Hațegan Claudiu, soldat Văcar Victorița și asistenții SAJ Sibiu Sonia Apăvăloaie și Popescu Florea au adus-o pe lume pe micuța Cătălina. 

 

Vizualizări: 3,267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: