pamFLEȚI

Supărat pe "diversioniști", Iordache dă cu pumnul… pe lângă masă 

În opinia senatorului liberal Iordache, închiderea capacităților pe cărbune în mai puțin de doi ani, semnalată de presă și de o parte a sindicatelor, nu este decât o acțiune a unora care umblă cu diversiuni pentru a destabiliza societatea gorjeană. 

Acuzele dumnealui vin într-un context, de parcă presa, sindicatele și societatea civilă au creat planul de restructurare, secretizat ulterior. Nimic mai fals! 

Tot liderul PNL Gorj, bulversat total, a declarat că a cerut să vină în Gorj premierul Ciucă pentru a liniști populația și a ”certat” Ministerul Energiei că nu comunică în mod concret ce se va întâmpla cu CE Oltenia în viitor. 

Păi și Ursula!? Am uitat-o pe Ursula vom der Leyen! Ea este în măsură să desecretizeze "toate planele"și să liniștească populația. 

În ultima fază, Iordache dă asigurări că ”se lucrează la un plan ca nimeni să nu plece acasă”. Mda! Ar fi cam al patrulea cu privire la restructurarea CEO, dar trebuie schimbată titulatura, fiindcă sună puțin sumbru. Faceți un plan cu ajutorul căruia să plece de acasă, iar ulterior să se întoarcă, tot acasă. Sună mai bine! 

La final, îmi exprim și eu o opinie proprie. Mi-e teamă că asistăm la un film prost regizat, seamănă izbitor cu scumpirea carburanților, când ne-au panicat că se triplează prețul în două zile. Toată lumea a tăbărât pe pompe, iar ulterior s-a dovedit că a fost… diversiune! Nu s-a triplat prețul, doar aproape dublat!! Am răsuflat ușurați cu toții, fiindcă 5 era mai mic decât 8, dar și 8 este mai mic decât 15!! De aici a venit ușurarea. "Ușurarea" lor pe noi, vreau să spun! 

Așa și cu CEO. Din 12 grupuri energetice, până în 2026 nu se trântesc toate, ci doar 90% din ele. O să răsuflăm din nou ușurați, înjurând diversioniștii care nu înțeleg că 10% este mai mare decât 0%. "Hai la treabă"!

Vizualizări: 3,382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: