pamFLEȚI

Ia de-aici, să moară Greta, că ne-a înverzit prefecta!

Săptămânile trecute, datorită unor miracole biblice, perfecta județului Gorj, Cristina Cilibiu, a reușit să găsească, fără sprijinul consilierilor (spun sursele), iesirea din birou și a ajuns fix în padure, alături de câțiva tineri cu rol decorativ.

Aceștia au portretizat, prin câteva fotografii, o plantare de copaci. Pentru a nu se da de gol cumva, prima doamnă a județului Gorj a renunțat la ținuta oficială, trecând la un outfit ceva mai lejer, ca să fie așa, din peisaj.

Un mic detaliu le-a scăpat (sau nu!!) regizorilor de platou: ținuta ei conține câteva piese suspicioase. Mai exact, geaca arhicunoscută de la Moncler și o pereche luminoasă de adidași Gucci. Probabil, acestea erau cele mai low-budget articole de acest tip din garderoba doamnei Cilibiu. Apropiații doamnei prefect se apără însă, spunând că sunt articole rămase după ride-ul terestru făcut de ofițerii de la Criminalitate Economică la agenții economici care aduc țoale de lux, direct de la mama lor, Turcia!

Gurile rele au o altă ipoteză: consilierul fashion al doamnei prefect, Andrei Porei, a greșit comanda, iar Gucci-urile din picioare au venit cu două mărimi mai mici. Prefecta fiind o doamnă inovatoare, a găsit o soluție bombă, pe loc: dacă tot sapă unii gropi, iar alții fac poze, dacă pomul crește în pământ, de ce să nu pună adidasii de 800 de ”verzișori” în groapă, să-i lase acolo, iar la vară să vină să îi scoată, cu două mărimi în plus? 

La geaca de 1200 euro e o altă poveste. I-ar fi făcut Casco, ca la un Golf 4, însă date fiind cutremurele din ultimul timp, i-au fugit penele de gâscă din ea. Acum vrea să o tamponeze prin pădure, să o scoată daună totală, ca apoi să recupereze contravaloarea de la compania de asigurare. 

Apropo de slogăneala cu "hai la treabă", un om normal ajunge echipat cu 2000 de euro în padure doar dacă își ia... mașina pe el. Prefecta de Gorj, cu un adidas și-o greacă, a rezolvat problema. O dau dracu de treabă!

Vizualizări: 5,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: