pamFLEȚI

CFR "marchează" un nou record: 100 de minute întârziere

Un tren al CFR Călători a reușit să puncteze un "scor" record în acest weekend, înregistrând o întârziere de doar 100 de minute.

Problema a fost semnalată redacției Sabotorii de către un cetățean din Gorj, care aștepta trenul în gara din Sinaia, pentru a se deplasa către București.

Dacă în prima jumătate de oră cetățeanul nu s-a alarmat, deoarece nu era la prima călătorie cu trenul și era familiarizat cu astfel de întârzieri, ei bine, pragul de 100 de minute atins l-a făcut să creadă că trebuie să apeleze la serviciul "ia-mă, nene!" ca să ajungă în București.

Am solicitat gorjeanului să ne transmită atunci când ajunge la destinație, pentru a calcula exact minutele totale de întârziere și cum s-a desfășurat călătoria, dar până în acest moment nu am primit un răspuns.

Acest lucru ne duce cu gândul la faptul că probabil omului i s-a și descărcat telefonul, iar trenul nu a mai ajuns în gara din Sinaia. :))

Atenție: Textul este un pamflet, dar întâmplarea este exactă, iar minutele de întârziere, din păcate, reale. Am atașat și o fotografie realizată de cetățeanul gorjean, duminică, în gara din Sinaia.

Vizualizări: 1,273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: