Social

Primăria angajează doi agenți de pază

Două posturi de agent de pază, unul pe perioadă nedeterminată și altul pe perioadă determinată, sunt scoase la concurs de Primăria Târgu Jiu. 

Primăria Municipiului Târgu Jiu a anunțat că organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de agent de pază la Biroul paza bunurilor și obiectivelor Municipiului Târgu Jiu din cadrul Direcției Poliția Locală Târgu Jiu. Un post este pe perioadă nedeterminată iar altul pe perioadă determinată.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: să fie absolvent de studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat, să aibă minimum 1 an vechime ca agent de pază şi ordine (agent de securitate), să fie posesorul unui certificat de calificare profesională în domeniul agent de securitate/ pază şi ordine cu atestat eliberat de Inspectoratul Judeţean de Poliţie pentru exercitarea ocupaţiei de agent de securitate/pază şi ordine.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 13 ianuarie  iar pe data de 1 februarie va avea loc proba scrisă urmând ca data și ora interviului să fie anunțate ulterior.

Vizualizări: 571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: