Actualitate

CEO merge doar cu două grupuri. Termocentrala Turceni, oprită din cauza unor defecțiuni

Complexul Energetic Oltenia pare să nu poată scăpa de complexul de inferioritate pe care îl are față de alți producători de energie și nu livrează prea multă energie în Sistemul Energetic Național.

Puțin peste 500 de MW/h a fost energia livrată de compania energetică în ultimele zile, însă lucrurile puteau sta chiar mai bine pentru compania din Gorj. Din păcate, anumite probleme tehnice pe care le are Termocentrala Turceni le-au dat bătăi de cap muncitorilor care încearcă de câteva zile să remedieze situația, timp în care grupurile respective au fost trase pe dreapta.

„Astăzi funcționăm cu două grupuri fiindcă am avut o problemă tehnică. La Turceni am avut o problemă. Este oprit, dar este o problemă care se remediază. Ișalnița funcționează”, a declarat Daniel Burlan.

 

Cât despre grupurul V de la Sucursala Electrocentrale Rovinari, Burlan dă asigurări că o să fie gata la finalul acestui an. „Grupul 5 de la Rovinari nu este gata acum, dar la sfârșitul anului o să fie gata. Nu am băgat atația bani să stăm să ne uitam la el”, a mai spus Daneil Burlan.

 

 

Vizualizări: 3,102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: