Social

Mititelu, în război cu impresarul lui Duarte

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a avut o reacție dură la adresa impresarului care a vrut să îl ia pe Duarte de la Craiova, acesta numindu-l bandit pe agentul jucătorului.

Cel mai bun jucător din acest moment al FCU Craiova, Andre Duarte, era la un pas de un transfer în Polonia dar patronul Adrian Mititelu nu a fost de acord cu mutarea. Acesta s-a trezit cu fundașul Duarte în discuții cu o echipă din prima ligă a Poloniei fără a avea acordul clubului. Jucătorul a fost propus de impresarul său, Bernardo Vasconcelos, la Pogon Szczecin, dar prezentând o altă situație a contractului cu FCU Craiova, susținând de fapt că Duarte ar urma să devină liber de contract la vară. „Acest impresar este un bandit! Distruge jucătorii și aleargă doar după comisioane. El spune că Duarte termină contractul în vară, dar nu e adevărat. Noi i-am activat opțiunea de prelungire a contractului încă din noiembrie, astfel că în acest moment este jucătorul Universității Craiova până în iunie 2024. Este, dacă vreți, o strategie a impresarului de a lua comisioane la semnătură.  Impresarul lui Duarte l-a propus pe jucător în ultimele luni în toată Europa, nu doar în Polonia. Ajunsese și la echipa lui Reghecampf, în Azerbaidjan”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit Fanatik.

Polonezii de la Pogon Szczecin au făcut și o ofertă pentru Andre Duarte în valoare de 200.000 de euro, aceasta fiind catalogată drept bătaie de joc de patronul oltenilor.

Vizualizări: 840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: