Politică

16 ani la conducerea primăriei Turburea. Ce-și dorește Ion Bîrcă în continuare!

După patru mandate în care a fost la conducere localității Turburea, primarul Ion Bîrcă a tras linie și a concluzionat: își mai dorește un mandat tocmai pentru a duce la finalizare unele proiecte pe care le-a început. Bîrcă a afirmat că nu a trecut un mandat fără a bifa câteva proiecte menite să dezvolte localitatea pe care o administrează.

 

Unul din cele mai îndreznețe proiecte din comuna Turburea este construirea unei mănăstiri, investiție ce va fi realizată de Mitropolia Olteniei, cu sprijinul administrației locale. 

„Este ambiția mea ca în comuna în care trăiesc să avem sală de sport, cămin cultural, canalizare, astfalt pe toate ulițele, școli moderne, grădinițe moderne, baze sportive. Vorbim despre o muncă din patru mandate. În fiecare mandat am făcut și câte o biserică. (...) Am dat drumul și la construcția unei mănăstiri, putem să o numim una dintre cele mai mari investiții din comună. Putem să amintim și că avem 31 de kilometri de canalizare introdusă, din care 20 deja funcționează. (...) Mai avem 8 kilometri de drumuri de asfaltat și terminăm toți cei 35 de kilometri pe care-i are comuna. Săptămâna viitoare ne vom apuca și de acest proiect”, a declarat Ion Bîrcă, primarul comunei Turburea.

O altă realizare notabilă pentru comuna Turburea o reprezintă accesarea Programului Național „Masă Sănătoasă”, prin intermediul căruia aproximativ 400 de elevi primesc o masă caldă în fiecare zi. 

Vizualizări: 702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: