Politică

Cine e candidatul PSD în cea mai mică localitate din Gorj

Ileana Dănășel va candida din partea PSD pentru Primăria Săcelu, cea mai mică localitate din Gorj dacă e să luăm în calcul numărul de locuitori. E antreprenor, a reușit să pună bazele unei afaceri cu produse bio și declară că localitatea Săcelu are potențial important, dar nu e pus în valoare.

 

"Ileana Loredana Dănășel este cel mai potrivit om pentru această funcție, deoarece, prin prisma activității prestate, știe că pentru a obține rezultate bune este nevoie de mult efort. Este un întreprinzător local, care, împreună cu familia, a reuși să dezvolte o mică afacere de succes, cu produse alimentare produse natural 100%", transmite PSD Gorj.

 

”Piața în care am reușit să ne dezvoltăm ca antreprenori este extrem de competitivă, iar succesul constă în calitatea produselor și munca depusă. Asta am învățat: să muncesc cinstit și constant. Acest lucru vreau să-l fac și la primărie, pentru locuitorii comunei Săcelu. Încrederea pe care o am vine de la oameni, cei cu care discut zilnic și știu ce vor, pentru că ne dorim cu toții aceleași lucruri. Localitatea noastră are un potențial uriaș, care nu este pus deloc în valoare. Ca să facem acest lucru, trebuie, în primul rând, să punem la punct infrastructura de toate felurile și asta mi-am propus ca obiectiv în calitate de primar. Faptul că am susținerea echipei PSD Gorj reprezintă garanția rezultatului pe care ni-l dorim, deoarece oamenii își doresc un primar de la PSD”, a declarat Ileana Loredana Dănășel.

Competiția nu este deloc ușoară pentru candidata PSD, actualul primar Gheorghe Dumitrelea având avantajul dispersării voturilor ce-i sunt potrivnice. Florin Jurebie, fost primar și lider al organizației PSD Săcelu și-a anunțat și el candidatura pentru funcția de primar, dar nu a menționat organizația din care urmează să facă parte.

Vizualizări: 5,467

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: