Eveniment

Zeci de amenzi după protestul tinerilor de la Târgu Jiu

Circa o mie de tineri au protestat luni seara la Târgu Jiu, iar imediat după a început poliția să îi fugărească prin oraș ca să îi amendeze. A prins cam 20 dintre ei, iar pe alții încearcă să îi identifice. Ferice de noi că identificați tinerii ieșiți la protest! Colcăie țara de corupție și voi vă încordați la oamenii îndreptățiți să își spună oful. De curiozitate, ați făcut vreun raport (analiză) cu bâlbele lui Arafat de la începutul pandemiei? Nu vedeți un iz de grupare organizată, nu vedeți efectele devastatoare din punct de vedere psihic asupra oamenilor? Trist! Comunicatul dumneavoastră este sec și forțat. Sunteți executanți și asta doare. 

“Polițiști din cadrul IPJ Gorj au aplicat un număr de 20 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020. În continuare vor fi desfășurate activități de identificare a persoanelor care nu au respectat prevederile legale, urmând a fi dispuse măsuri corespunzătoare”, a transmis IPJ Gorj.

Potrivit unor surse, și Jandarmeria a aplicat 12 sancțiuni. Autoritățile încearcă să îi descurajeze pe tinerii care s-au săturat de restricțiile aberante, gen închiderea în case după o anumită oră, ca și cum atunci ar ieși Coviduțul pe străzi. 

Pentru o mai multă credibilitate, mă interesa dacă aveți vreun studiu real al efectelor menționate mai sus, câte zeci de mii de gorjeni au avut deja virusul și instituțiile habar nu au, câți au decedat de Covid și câți din cauză de Covid. Exagerați, domnilor polițiști, știți și voi asta, fiindcă această pandemie nu se oprește până când nu ne oprim și noi din a executa. Ce? Ce transmit chiar "fabricanții" virusului, fabricanți ce sunt deja prea evidenți. Când o să crăpăm economic, urmează să vă taie ăștia lefurile și vă promit că la acel moment voi sta cu o pancartă de gât, pe care voi scrie "Stați în casă, că banii vă vin pe masă!".

Actualizare:  "Protestul s-a încheiat la ora 00.00, fără niciun incident pe timpul executării misiunii. Au fost aplicate un număr de 38 sancțiuni contravenționale în valoare de 3600 lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție și a măsurilor de deplasare între orele 22.00-05.00", a transmis Jandarmeria Gorj.

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean "Tudor Vladimirescu” Gorj au fost mobilizate pentru asigurarea măsurilor specifice de ordine și siguranță publică potrivit competențelor și pentru asigurarea condițiilor de siguranță pentru exercitarea dreptului constituțional la liberă exprimare.  "Totodată a fost monitorizată permanent respectarea de către participanți a prevederilor legale în vigoare cu privire la măsurile dispuse în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID 19. Echipele de dialog ale Jandarmeriei Gorj au purtat permanent discuții cu participanții, le-au prelucrat prevederile legale și măsurile care vor fi luate în cazul nerespectării acestor prevederi", a mai precizat sursa citată. 

.

Vizualizări: 5,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: