Eveniment

Mașină distrusă după un scandal în trafic

Un tânăr de 23 de ani din comuna gorjeană Albeni a făcut imprudența să oprească mașina lângă niște localnici și să le reproșeze că stau de vorbă de carosabil. S-a ales cu mașina parțial distrusă, dar și cu cătușe. 

Tânărul conducea pe DJ 675 B Albeni și a oprit pentru a atenționa mai multe persoane care stăteau de vorbă, pe partea carosabilă. Între aceștia a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia tânărul ar fi exercitat acte de violență asupra unui bărbat de 57 de ani, din comuna Albeni.

“În timpul conflictului, un bărbat de 40 de ani, din comuna Albeni, ar fi avariat portiera stânga față a autoturismului, după care a aruncat cu o piatră în geamul portierei din partea dreapta față, spărgându-l. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, iar în continuarea cercetărilor efectuate polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi bărbați, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a transmis Poliția.

Vizualizări: 1,880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: