Eveniment

Adolescenți decedați în accident, alți doi răniți

Un accident extrem de grav a avut loc în noaptea de luni spre marți, pe raza comunei gorjene Bălănești. Doi tineri de 16 și 18 ani au murit și alți doi adolescenți au fost răniți.

“Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un tânăr de 18 ani, din comuna Scoarța, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 Bălănești, din direcția comunei Scoarța către municipiul Târgu Jiu, într-o curbă la dreapta ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Prigoria, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile”, a transmis IPJ Gorj. 

În urma impactului a rezultat decesul a doi tineri de 16 și 18 ani și rănirea altor doi tineri de 17 ani, toți din comuna Scoarța, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 18 ani, și rănirea unui bărbat, de 31 de ani, din comuna Prigoria, pasager în celălalt autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto de 18 ani și negativ pentru bărbatul de 41 de ani.

Persoanele rănite au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 2,955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: