pamFLEȚI

Zboară milioanele, să vină moțiunile 

Marcel Ciolacu, mega-fiorosul președinte al Partidului Social Democrat, a susținut joi o conferință de presă în care a anunțat depunerea unei moțiuni împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros. Ciolacu pare foarte indignat și îl acuză pe Adrian Oros că “este într-o lume paralelă”. 

Supărarea fiorosului lider politic, care de când este președinte PSD doar a mimat opoziția, vine probabil datorită faptului că ministrul Agriculturii nu trăiește în aceeași lume paralelă cu acesta. După ce a specificat că a avut o întâlnire cu mai mulți fermieri, Ciolacu “a amenințat” că PSD-ul va depune o moțiune simplă împotriva actualului ministru. Rezultatul poate fi deja anticipat de către oricine, PSD-ul făcând un obicei din a depune moțiuni care nu trec. 

În loc să facă opoziție serioasă, Ciolacu se mulțumește să valseze. Nici nu e de mirare acest fapt, dacă luăm în considerare că, la primul și singurul discurs în care a vrut să îl atace pe președintele Iohannis, picioarele l-au lăsat, având nevoie de spitalizare. Ce-i drept, pare că s-a învățat minte, iar acum, când lasă rochița deoparte și își ia maleta pe el, pregătit fiind de atac, se sprijină bine de pupitru. De data aceasta, i-a luat exemplul lui Jason Statham, care chit că se lupta cu 4-5 indivizi, tot în costum era îmbrăcat. 

Zis și făcut! Cu gulerașul deschis, să nu rămână fără aer, Ciolacu a trecut la treabă, doar că un mic detaliu i-a scăpat. În timp ce miorlăia ca pisica fără gheare, că va face și va drege, lui Ciolacu i-au ieșit de la piept câteva bancnote bune de 100 si de 200 de lei. Cu Caragiale și Blaga la suflet, pe primul probabil avându-l model în viață, dacă ne uităm la comedia politică în care Ciolacu se desfășoară, Zaharia Trahanache de PSD, și-a scos notițele de la “bunzar”, pentru a arunca un ochi pe ele. 

În acel moment, ca la pufuleții cu surprize, au apărut și bancnotele. O fii remunerația pentru a fi doar mascotă și nu un lider politic adevărat?

Vizualizări: 1,866

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: