Politică

Weber despre "controlul" Prefecturii la Consiliul Județean: Domnul prefect a primit o comandă!

Năzbâtiile reușite de Iulian Popescu în fruntea Prefecturii Gorj au devenit subiect de glumă printre oamenii politici și cetățenii județului Gorj. În acest ritm, prefectul riscă să devină subiect de bancuri, cum erau pe timpuri la Radio Erevan. După ce senatorul PSD Gorj, Cristi Rujan, i-a demontat juridic anumite acțiuni pe care le-a demarat împotriva Consiliului Județean, și nu numai, acum un alt lider politic critică modul în care reprezentantul Guvernului în teritoriu acționează. Deputatul social democrat, Mihai Weber, afirmă că, Popescu își dorește doar să câștige notorietate prin ceea ce face.

„Ați auzit în țara asta ca o Prefectură să controleze Consiliul Județean? Mai ales în condițiile în care ambele formațiuni politice sunt la Guvernare. Adică, ori primește domnul prefect o comandă de la nu știu cine să demonstreze că are o poziție foarte activă și îi trebuie notorietate. Mi se pare foarte ciudat ce se întâmplă. Sper să le vină mintea la cap celor care pun la punct asemenea scenarii și strategii pentru că nu este normal”, a anunțat deputatul Partidului Social Democrat Gorj, Mihai Weber. 

Nici comentariile ironice la adresa prefectului Iulian Popescu nu au lipsit. 

“Maine poimâine se duce în control la stația meteo, că-i vinovată de frigul de afară”

“Mai rămâne să-l vedem pe Baluță cu poliția locală în control la ANAF și pe Giurcău de la OPC luând o probă de gust dintr-o bucată de cărbune să vadă dacă e steril și comestibil “

“Vai de capul lui, ăsta nu își cunoaște atribuțiile. Iar voi, niște fraieri că-l băgați în seamă “

“Campanie electorală gândită de camarila lui Iordache. Distragerea atenției de la problemele din complex. Când a fost accidentul în carieră, au sunat pe 112 că e bombă în Mall. Spectacol pentru proști,”sunt doar câteva dintre comentariile transmise de cititori pe paginile de socializare. 

Simpatice reacțiile, chiar da. Eu zic să nu-i scăpăm din ochi, că cine știe ce mai urmează. Și neapărat întărită paza la spital! Nu de altceva, dar ne trezim cu bucătării de la DGASPC intervenind într-o sală de operație, că doar și ăia au bonete și halate albe. Ne mai pun și de-un tocan de apendice strangulat, de ne știe tot pământul. 

 

 

Vizualizări: 4,177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: