Eveniment

Spulberată pe trecerea de pietoni de mașina poliției

O femeie în vârstă de 52 de ani, din Timișoara, a ajuns în comă la spital după ce a fost spulberată de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc miercuri seara, 24 august, pe bulevardul Take Ionescu. Pe camerele de supraveghere se observă cum femeia trece pe culoarea roșie a semaforului, moment în care mașina de poliție o lovește și o aruncă la câțiva metri depărtare, potrivit Opinia Timișoarei.

Aceasta a fost preluată de un echipaj medical și transportată de urgență la spital.

Polițiștii de la Biroul Rutier Timișoara au început cercetările pentru a stabili cu precizie cum s-a produs accidentul și au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

„La data de 24.08.2022, în jurul orei 21:30, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, ce se afla la volanul unei autospeciale care aparține Poliției Locale Timisoara, circula pe Bulevardul Take Ionescu dinspre strada Hector, iar la intersecție cu strada Aurel Popoviciu a surprins și accidentat o femeie în vârsta de 52 ani, care traversa drumul public pe culoarea roșie a semaforului electric.

Cei doi polițiști locali aflați pe autoutilitară erau în timpul serviciului, iar conducătorul auto nu a avut până acum abateri. În funcție de rezultatul cercetărilor se va stabili și dacă se impune vreo măsură împotriva polițistului local aflat la volan”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Vizualizări: 2,797

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: