Politică

Plaveti se jură că nu e afiliat politic

Schimbare interesantă la vârful Complexului Energetic Oltenia. Din nu se știe ce motive, a apărut o rubrică nouă în prezentarea conducerii companiei. Mai exact, o coloană unde scrie dacă fiecare șef e sau nu afiliat politic.

Numai că transparența pe care a dorit-o Dan Iulius Plaveti sau șefii săi de partid a fost făcută doar pe jumătate. De ce? Nu scrie și din ce partid fac parte directorii din companie.

O luăm pe rând. În vârful listei, Dan Iulius Plaveti se jură că nu e afiliat politic. Să-i spună lui Mutu, nu? Fără afiliere politică se declară și un alt membru din Directorat: Ion Bălășoiu.

Cosmin Trufelea își recunoaște apartenența politică. Scrie în dreptul lui că e afiliat politic, dar nu scrie și partidul din care face parte ca să știe toată lumea. La fel, și Constantin Popescu. E de notorietate însă că acesta din urmă e unul dintre apropiații senatorului PNL, Ion Iordache. Și tot cu sprijinul PNL, a fost “uns” director și Trufelea.

Până acum, compania n-a explicat de ce a trebuit să apară această rubrică pe site-ul Complexului și nici de ce era nevoie sau cu ce ajută compania liberalii care o conduc prin oamenii pe care i-au instalat pe fotoliile călduțe și în posturi foarte bine plătite. Bine, nu că ar fi explicat vreodată ceva compania și, implicit, managerul Plaveti care nu a ieșit vreodată public cu vreo declarație despre soarta CEO. A fost scump la vedere până și cu autoritățile județene pe care le-a sfidat de fiecare dată când a fost convocat la vreo întâlnire.

Vizualizări: 2,816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: