Social

Au plantat năsturei și garofițe în curtea Spitalului Județean

Gest de aplaudat al unor tineri antreprenori gorjeni. Sorin Otărășanu din Țicleni, care deține „Grădina cu Flori”, și Vasile Hortopan de la „Serele Curpen Stănești” au donat Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu câteva sute de flori cu rădăcină, pentru a fi plantate în curtea spitalului, în semn de apreciere pentru cadrele medicale, dar și pentru a aduce bucurie pacienților care se adresează unității medicale. 

 

În total, a fost vorba de peste 200 de garofițe, primule, năsturei și panseluțe. Florile ornamentale au fost plantate în curtea spitalului de la Pasarelă, în fața Secției Oncologie, dar și în incinta Spitalului de pe strada Progresului. 

 

Mai mult decât atât, Sorin Otărășanu a luat parte și la acțiunea de plantare a florilor, alături de angajați ai spitalului. ”Am dorit să le facem o bucurie, a venit primăvara și este momentul prielnic pentru a planta flori. Omul vine de nevoie la spital și m-am gândit că ar fi o mică bucurie să vadă, când vine aici, flori frumos colorate, să simtă că a venit primăvara”, a spus Sorin Otărășanu.

 

Cadrele medicale ale spitalului au apreciat gestul celor doi antreprenori. ”Este o bucurie pentru noi, gestul dumnealor ne-a impresionat. Și pentru pacienți va fi un lucru benefic să vadă florile aici. Vom avea grijă de ele! Mulțumim!”.

Vizualizări: 804

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: