Politică

Iordache, ironizat de Weber: Mai ia o linguriță de spanac și i se umflă mușchii

Viața mea ar fi tristă dacă n-ar exista personaje ca Iordache! O spune deputatul PSD, Mihai Weber, care îl ironizează pe senatorul Ion Iordache la un post local de radio. Spune despre el că e “Bobiță al Gorjului” și că e harnic, dar nu știe politică și vrea să fie mereu „dirijor”. În plus, e frustrat că nu i-a ieșit pasența când a vrut la PSD.

„Mai ia o linguriță de spanac și i se umflă mușchii”, adaugă Mihai Weber într-o emisiune la Radio Infinit. „Au fost niște ieșiri în spațiul public, să dăm banii înapoi cu planul de restructurare. Nu ne mai surprind declarațiile făcute de domnul Iordache. Acest Bobiță al Gorjului, care mai ia o linguriță de spanac și se mai umflă mușchii, dar i se dezumflă. Vorbim de un subiect foarte important. I-am spus și lui și tuturor celor care își dau cu părerea, mai ales în poziția în care este, că e reprezentantul unei formațiuni politice care are Ministerul Energiei, care e în coaliția de guvernare. Să stea liniștit, că fiecare om are eticheta pusă. Viața mea ar fi tristă dacă n-ar exista personaje ca Iordache și Miruță. Să lăsăm frustrările la o parte”, mai spune liderul PSD Gorj.

În plus, mai crede Weber, Iordache e frustrat că n-a putut să-și facă mendrele la PSD când i-a dat târcoale și chiar a fost primit înăuntru: „El nu poate să facă echipă cu nimeni. Dacă e dirijorul, e bine. Dacă nu, nu. Uitați-vă prin câte formațiuni a trecut. Patru sau cinci. El a încercat și la PSD. I-am dat tot concursul, nu s-a putut. Probabil o fi rămas cu vreo supărare. E un tip activ, harnic, dar pe parte politică e praf”.

Vizualizări: 3,763

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: