Politică

Vrea candidat comun al dreptei pentru Primăria Bumbești Pițic

PNL și USR ar putea susține același candidat la Primăria Bumbești Pițic, pentru alegerile parțiale care vor avea loc în iunie. Cel mai probabil pe liberala Irina Cojocaru, care acum este viceprimar, cu condiția ca USR să propună viitorul vice. 

Preşedintele USR Gorj, Radu Miruță, spune că o fost iniţiată o discuţie cu liberalii pentru cea mai bună soluţie, dar aceştia nu au recţionat până acum. "Pe noi ne interesează bunul mers al comunei, suntem conştienţi şi de o participare într-o coaliţie de guvernare, urmărim şi mersul politic al USR Gorj. A fost iniţiată o discuţie cu cei de la PNL în ceea ce priveşte o soluţie cât mai bună. Până acum nu a existat o interacţiune din partea dumnealor. Dacă lucrurile nu se vor finaliza în decurs de o zi - două, noi vom demara procedurile pentru desemnarea propriului candidat", a spus Radu Miruță. 

Acesta spune că Irina Cojocaru, candidatul PNL, a câştigat funcţia de viceprimar datorită consilierului USR. "O variantă luată în calcul este ca noi să dăm viceprimarul dacă PNL câştigă alegerile", a spus Radu Miruță.

Alegerile de la Bumbeşti Piţic vor avea loc pe data de 20 iunie. Directorul școlii din Bumbești-Pițic, Viorel Popescu, va fi candidatul Partidului Social-Democrat la funcția de primar. Fostul primar PSD Michy Nioață a fost arestat pentru fraude cu fonduri europene.

Vizualizări: 1,808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: