Politică

Primarul Cotojman: El va fi primul arestat

Primarul din comuna Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, a comentat la un post de radio situația de la Albeni, acolo unde un salariat al primăriei a cerut în scris primarului să îi returneze șpaga de 3.000 de euro pe care a dat-o la angajare.

“Este un caz unic, care face înconjurul planetei”, a spus Cotojman, care admite faptul că este o practică, dar crede că respectivul salariat riscă să fie primul arestat. ”A fost inconștient, el va fi primul arestat. Va trebui să dea banii înapoi pe trei ani, dacă a fost angajat ilegal”, a comentat Cotojman.

Primarul din Albeni, Ionuț Silviu Stan, este coleg în PNL cu Liviu Cotojman. “Afectează imaginea partidului, nu ne prea convine”, a spus Cotojman, care adaugă însă că trebuie cu toții să așteptăm soluția organelor de anchetă cu privire la toate acuzațiile aduse.

Reamintim că asistent medical comunitar în cadrul Primăriei comunei Albeni a cerut în scris primarului să îi returneze șpaga pe care i-a dat-o la angajare. Irinel Cotojman menționează la finalul cererii că își va da demisia după ce recuperează banii.

Iată cum sună cererea salariatului: „Vă rog a-mi aproba prezenta cerere prin care solicit în mod direct să-mi restituiţi sumele de bani pe care le-aţi cerut de-a lungul celor aproximativ trei ani de când sunt angajat la UAT Albeni. Sumele pe care mi le datoraţi sunt următoarele: - 3.000 Euro pentru angajarea mea în data de 06-11-2018, orele 18,00, în locaţia Câmpu Mare; - 1.000 de lei + 20 litri vin alb în data de 02-07-2019; - 500 de lei banii mei pe care i-aţi pretins în schimbul semnării actelor pentru sporul COVID-19; - Cât credeţi de cuviinţă dumneavoastră să-mi daţi pentru cele şase luni în care am muncit la vila d-voastră din Târgu Jiu”. 

Vizualizări: 2,614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: