Politică

Ramona Săseanu, noua şefă a TVR

Ramona Săseanu, susţinută şi propusă de PNL, a câştigat şefia interimară a TVR, cu 240 de voturi "pentru" şi 130 "impotrivă". Ca şi contracandidați aceasta i-a avut pe Cosmin Ţîntă, susţinut de AUR, şi Monica Ghiurco care a fost pe lista de propuneri a liderului PNL, Ludovic Orban, aceasta candidând independent pentru şefia TVR.

Apropiată presei încă din 1995, Ramona Săseanu şi-a început cariera la un post de radio din Craiova, puţin mai târziu devenind reporter pentru PRO TV. 

În prezent aceasta lucra la TVR Craiova, fiind redactor și prezentator al unei emisuni de sănătate. Săseanu este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Economice, Facultății de Drept şi Administraţie Publică, are studii în relaţiile publice şi un master in Managementul Organizațiilor Publice. Ramona Săseanu este în prezent şi psiholog, având mai multe studii în acest domeniu, după cum spune în CV.

PNL şi USR-PLUS şi-au împărţit posturile în ceea ce priveşte sectorul mas-media, liberalii punand-o şefă la TVR pe Ramona Săseanu, iar USR-PLUS a pus conducerea Societăţii Române de Radiodifuziune, numindu-l şef pe Liviu Popescu.

Vizualizări: 1,544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: