Politică

Singura primărie din Gorj fără buget

Prefectul de Gorj anunță noi verificări la Primăria Albeni, implicată săptămânal în tot felul de scandaluri. 

Primăria Albeni este singura din Gorj care nu are buget la această oră. "În mod cert vor fi întreprinse o serie de verificări la Primăria Albeni. Vreau să vă mai spun că, până la ora actuală, Primăria Albeni nu a prezentat nici bugetul comunei pe anul în curs. Noi am solicitat o expunere de motive, să vedem din ce cauză nu s-a prezentat. Prefectura va face toate demersurile legale ca lucrurile de acolo să intre într-o stare de normalitate", a declarat Răducan Morega, prefect de Gorj.

Cel mai recent scandal de la Primăria Albeni este cel legat de un asistent comunitar care i-a cerut în scris primarului să îi restituie șpaga de trei mii de euro pe care i-a dat-o pentru angajare.

Scandaluri au fost cu zecile, iar controale au dispus toți prefecții din ultimii patru ani, dar situația din teren nu se schimbă cu nimic. Primarul Stan are și multe plângeri penale, dar tot degeaba. Statul are instituții care doar simulează că funcționează, în realitate toată lumea nu vrea decât să se acopere de hârtii.

actualizare: Prefectura Gorj a decis să amendeze primarul de la Albeni pentru că a întârziat aprobarea bugetului. „Prefectura a efectuat investigații și a fost înaintată o solicitare de clarificare din partea primarului”, a declarat prefectul.  Primarul a primit o sancțiune de 5.000 de lei.

Vizualizări: 2,187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: