Actualitate

Vor să-l impună pe Trufelea director cu nota 3

Grupurile de interese au intrat cu bocancii în Complexul Energetic Oltenia și vor acum să îl impună pe Cosmin Trufelea în Directoratul așa-zis profesionist, deși a luat sub nota 4 la selecție. Sunt abuzuri fără precedent, impuse de o caracatiță cu tentacule politice, în masonerie și în servicii de informații.

Sursele noastre susțin că cei trei candidați admiși pe lista scurtă au avut următoarele note: Dan Iulius Plaveti - 4,84, Ion Bălășoiu - 4,35, Cosmin Trufelea - 3.34.

Vă prezentăm în premieră un document potrivit căruia candidații aveau nevoie de un punctaj de minim 4 pentru a accede pe lista scurtă.

Din cauza mediei mici, Comitetul de Nominalizare și Remunerare l-a respins pe Cosmin Trufelea la selecția pentru un post de director în cadrul Complexului Energetic Oltenia, spun sursele noastre, dar Consiliul de Supraveghere vrea să forțeze numirea acestuia în noul directorat.

Reaminim că o firmă de recrutare a fost contractată pentru selectarea a cinci directori, cu mandate de patru ani. Deși au fost în jur de 30 de candidați, au selectat pe lista scurtă doar trei persoane, mai exact trei din cei patru actuali directori. Asta deși doi dintre ei, Plaveti și Trufelea, sunt cei care au semnat contractul cu firma de recrutare. Un conflict  de interese clar, ignorată pur și simplu de supraveghetori. Asta în ciuda faptului că DNA a deschis dosar penal.

 

Cosmin Trufelea nici nu avea cum să ia notă de trecere, la cum vorbește. Vă prezentăm un fragment dintr-o emisiune, dacă vreți să vă convingeți.

O să revenim în zilele următoare cu noi interceptări din dosarul șpăgilor de la CE Oltenia, ca să înțelegeți cât de sugrumată este compania de aceste căpușe. Și de ce liderii politici tac.

Directoratul CE Oltenia nu poate funcționa doar cu doi directori, de aia au nevoie de un al treilea om de paie. Dacă Trufelea nu va fi numit, va trebui reluată selecția pentru cele trei posturi rămase neocupate. Iar asta nu le convine multora.

Vizualizări: 5,696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: