Social

Campionii de la CNTV au strâns banii pentru deplasarea în Texas 

Echipa de robotică a Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu” (CNTV) din Târgu Jiu, declarată campioană națională, a reușit să strângă banii necesari pentru deplasarea în Statele Unitate ale Americii, acolo unde va participa la Campionatul Mondial de Robotică. 

Echipa Tea Borgs va reprezenta România la Campionatul Mondial de Robotică ce se va desfășura, între 19 și 24 aprilie, în Texas. Această deplasare nu era posibilă fără ajutorul sponsorilor, care au participat cu sume substanțiale. Deplasarea se ridică undeva la 100 mii lei. Printre sponsori s-a numărat primăria Târgu Jiu, care este sponsorul principal, dar și societăți precum Macofil, Artego, Superbet sau Trivoli. 

”Visul a devenit realitate, echipa noastră a primit finanțarea necesară pentru a putea participa la Campionatul Mondial de Robotică din Houston, Texas. Ținem să mulțumim în mod special sponsorilor noștri care ne-au susținut încă de la început și au crezut în noi. Mulțumim pentru sprijinul acordat și suntem mândri că avem lângă noi oameni deosebiți care promovează munca și creativitatea elevilor”, au transmis reprezentanții echipei Tea Borgs.

Vizualizări: 762

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: