Social

Spitalul Județean angajează electricieni cu studii generale

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a scos la concurs două posturi de muncitor calificat în meseria de electrician. Un post este pentru Echipa Lifturi din cadrul formației de întreținere și reparații instalații sub presiune, iar celălalt este disponibil pentru formația de întreținere și reparații clădiri și instalații. 

Sunt posturi contractuale, iar angajarea este pe perioadă nedeterminată. Persoanele interesate pot depune dosarele de înscriere la concurs până în data de 26 aprilie, ora 13.00. 

Candidații la postul de electrician pentru Echipa Lifturi trebuie să fie absolvenți de școală generală, să aibă 9 ani vechime în meseria de electrician și 6 ani vechime în domeniul ascensoarelor. Pentru cel de-al doilea post, candidații trebuie să îndeplinească aceleași condiții, doar vechimea în domeniul ascensoarelor nu este solicitată. 

Selecția dosarelor se va face între 27 și 28 aprilie. Proba scrisă a fost programată pentru data de 5 mai, respectiv 6 mai pentru cel de-al doilea post de electrician. Interviul va fi susținut de candidați cinci zile mai târziu. 

Vizualizări: 1,063

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: