Politică

Viceprimarul Coica, făcut mut de șeful de partid. Replica!

Un nou conflict în partidul de buzunar Pro România, filiala de la Gorj. Cel care conduce interimar filiala, fostul deputat Alin Văcaru, spune despre viceprimarul din Târgu Jiu că este mut. “Un politician mut nu are de câștigat. Asta îi reproșez și viceprimarului Gabriel Coica. Îi reproșez în permanență, pentru că, până la urmă, el este cea mai mare funcție a noastră din județ”, a spus Văcaru la o emisiune.

Acesta ar vrea ca Gabriel Coica să își prezinte activitatea de la primărie având sigla partidului în spate. “Trebuie să vii la conferințele de presă, să ai sigla partidului în spate. Altfel, ești acolo ca să ce, ca să te reprezinți pe tine? Nu ești pe persoană fizică, ești pe partid”, a mai transmis Văcaru, care spune că situația va fi discutată joi într-o ședință de partid.

În replică, viceprimarul Coica a spus că probabil a fost o exprimare nefericită a lui Alin Văcaru. “Vă aduc aminte de declarațiile din toamnă ale domnului deputat, când după alegerea mea în funcția de viceprimar eram sfătuit să mă dedic 100% activității din primărie”, a spus Coica la Radio Infinit, unde a precizat că nu este membru nici în Biroul permanent al partidului, nici în Liga aleșilor locali. Politicienii cu greu acceptă ideea că strategia de promovare a partidelor la diverse acțiuni nu mai prinde, dată fiind uzura tuturor, indiferent de care discutăm. Ne permitem să-i dăm o sugestie d-lui Văcaru, și anume că-i infinit mai bine să promoveze oameni care la rândul lor să aducă plusvaloare partidului la momentul oportun. Evident, asta dacă îl recomandă acțiunile!!

Pro România este un partid mic, cu orgolii multe, în ultimele luni dându-și demisia președintele Mihai Prunariu, purtătorul de cuvânt Marinela Strâmbulescu și fostul candidat la Primăria Rovinari, Laurențiu Chivu.

Vizualizări: 2,144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: