Politică

Iohannis vrea educație sexuală. Senatul se opune!

Elevii vor face la școală Educație sanitară, nu Educație sexuală. Cu alte cuvinte, vor învăța despre metodele contraceptive, de exemplu, dar nu li se vor preda deviații sexuale pe post de normalitate.

Din păcate, președintele Iohannis a retrimis legea la Parlament pentru reexaminare, dar din fericire senatorii au respins marți cererea președintelui Klaus Iohannis.

Legea prevede, de asemenea, necesitatea acordului scris al părinților pentru ca elevii să poată studia această disciplină.

Premierul Florin Cîțu a declarat marți seară că, în urma votului pentru scoaterea educației sexuale din școli, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, va introduce de anul viitor un modul obligatoriu care se va numi Educație pentru viață. 

Cîțu a mai spus că este supărat pe votul colegilor lui din Senat, deși inclusiv el a votat pentru respingerea cererii lui Iohannis de reexaminare a legii.

Este subiectul momentului și asta prin prisma faptului că valul progresist urmărește cu totul și cu totul altceva prin impunerea unei asemenea legislații. Mai exact, se urmărea promovarea minorităților sexuale, fenomen neacceptat la nivel educațional, într-o țară de creștini!! 

Indiferent de înclinația unora, a duce în școli asemenea teme este o anomalie!!! Despre lecții de viață care să conducă la prevenție putem discuta altfel. Legat de a colora fenomenele anormale, ca fiind normale, EXCLUS! Iohannis mai bine s-ar abține, fiindcă nu poate înțelege fenomenul prin prisma unui părinte! Nu o spun cu răutate, o spun cât se poate de sincer. 

Trecând peste toate impunerile vesticilor, aici parlamentul trebuie să se opună. Este arhicunoscută sfera de influență a minorităților de pe la Bruxelles... însă ideal ar fi să rămână în spirala lor și să nu își depășească limitele.

Vizualizări: 2,440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: